Openingstijden laden...Maak nu een afspraak!
 

Service

Adviezen & producten op maat, een persoonlijke benadering, ongekend goede service en…

Bezorging & montage met een glimlach!

Bezorging & montage

 

In onze showroom nemen we altijd graag de tijd voor mensen die op zoek zijn naar de beste vorm van slaapcomfort en een goede nachtrust. Deze werkwijze houdt bij ons ook stand nadat u onze showroom verlaat. Het doet ons dan ook veel deugd dat we door velen geprezen worden om onze service.

 

Wanneer u een bed aanschaft bij Slaapspecialist Oldenzaal, zien wij er op toe dat deze keurig op het gewenste adres geleverd en in elkaar gezet wordt. Onze teamleden zien er bovendien op toe dat alles netjes wordt opgeruimd én dat u  bekend bent met alle functionaliteiten en onderhoudsvoorschriften van uw aankoop.

Eigen bezorgteam

Ons eigen bezorgteam komt uw nieuwe aankoop bij u thuis afleveren en monteren. Groot kans dat hier soms ook een bekend gezicht vanuit de winkel bij aanwezig is.

Het geeft onze bezorgers simpelweg bij iedere bezorging weer veel voldoening als ze de mensen verblijden met de montage van hun nieuwe product(en). En dit doen ze met een gerust hart, omdat ze weten dat onze bedden de perfecte basis bieden voor een goede nachtrust.

Geruststellende garanties & voorwaarden

Garantie

Wij zijn een CBW-erkende Slaapspeciaalzaak. Voor u als klant betekent dit voornamelijk meer zekerheid. In deze voorwaarden zijn alle regels opgenomen ten aanzien van aanbetalingen, levertijden, leveringen, betalingen, vervoer en garantie.

Enkele recensies over onze producten en service

Mogen we u rondleiden?

Benieuwd naar onze showroom? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. We nemen graag de tijd voor u en schenken heerlijke koffie.

 

Liever eerst even online een kijkje nemen? Kijk dan onderstaande video voor een korte digitale rondleiding.

Openingstijden

12:00 - 17:30 uur

Di. 09:15 - 17:30 uur

Wo. 09:15 - 17:30 uur

Do. 09:15 -20:00

Vr. 09:15 - 17:30 uur

Za. 09:15 - 17:00 uur

Zo. 12:00 - 17:00

In juni, juli en augustus geen koopzondagen