Service

Adviezen & producten op maat, een persoonlijke benadering, ongekend goede service en…

Bezorging & montage met een glimlach!

Bezorging & montage

 

In onze showroom nemen we altijd graag de tijd voor mensen die op zoek zijn naar de beste vorm van slaapcomfort en een goede nachtrust. Deze werkwijze houdt bij ons ook stand nadat u onze showroom verlaat. Het doet ons dan ook veel deugd dat we door velen geprezen worden om onze service.

 

Wanneer u een bed aanschaft bij Slaapspecialist Oldenzaal, zien wij er op toe dat deze keurig op het gewenste adres geleverd en in elkaar gezet wordt. Onze teamleden zien er bovendien op toe dat alles netjes wordt opgeruimd én dat u  bekend bent met alle functionaliteiten en onderhoudsvoorschriften van uw aankoop.

Bezorging & montage bedden | Ongekende service Slaapspecialist Oldenzaal

Aangenaam!

 

“Mijn naam is Gerwin Horstman en grote kans dat ik samen met een collega uw nieuwe aankoop bij u thuis kom afleveren en monteren. Ik ben al jarenlang met veel plezier werkzaam bij de Slaapspecialist.

 

Het geeft mij simpelweg bij iedere bezorging weer veel voldoening als ik mensen verblijd met de montage van hun nieuwe slaapbodem. En met een gerust hart, omdat ik weet dat onze bedden de perfecte basis bieden voor een goede nachtrust.”

Geruststellende garanties & voorwaarden

Garantie

Wij zijn een CBW-erkende Slaapspeciaalzaak. Voor u als klant betekent dit voornamelijk meer zekerheid. In deze voorwaarden zijn alle regels opgenomen ten aanzien van aanbetalingen, levertijden, leveringen, betalingen, vervoer en garantie.

Enkele recensies over onze producten en service

Mogen we u rondleiden?

Benieuwd naar onze showroom? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. We nemen graag de tijd voor u en schenken heerlijke koffie.

 

Liever eerst even online een kijkje nemen? Kijk dan onderstaande video voor een korte digitale rondleiding.

Openingstijden

Ma. 12:00 - 17:30 uur

Di. 09:15 - 17:30 uur

Wo. 09:15 - 17:30 uur

Do. 09:15 - 20:00 uur

Vr. 09:15 - 17:30 uur

Za. 09:15 - 17:00 uur

Zo. 12:00 - 17:00 uur

m.u.v. de zondagen in juni, juli & augustus