Contact & openingstijden

We kijken ernaar uit u persoonlijk te mogen begroeten!

Ontmoet, bel of mail ons

Hartelijk dank dat u onze website bezoekt. Dat stellen wij zeer op prijs. Onze voorkeur gaat echter te allen tijde uit naar een persoonlijke ontmoeting.

 

We hopen u daarom gauw eens te mogen begroeten in onze showroom te Oldenzaal. Daar geven we u desgewenst een vrijblijvende rondleiding en een heerlijk kopje koffie of thee. We nemen graag de tijd voor u.

 

U kunt tijdens openingstijden gerust bij ons naar binnen lopen. Indien u liever een afspraak met één van onze adviseurs heeft, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen óf het formulier hiernaast in te vullen.

Contactformulier

  Om te voldoen aan nieuwe privacy wetgeving vragen wij u akkoord om de gegevens die u hierboven in het formulier heeft ingevuld te verzamelen en op te slaan. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. De ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor deze zijn opgegeven, meer informatie in onze privacy verklaring.

  Mogen we u rondleiden?

  Benieuwd naar onze showroom? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. We nemen graag de tijd voor u en schenken heerlijke koffie.

   

  Liever eerst even online een kijkje nemen? Kijk dan onderstaande video voor een korte digitale rondleiding.

  Openingstijden

  Openingstijden laden...