Specialisten

Voor wie ons (bedrijf) beter wilt leren kennen…

Historie, passie & teamleden

Slaapspecialist Oldenzaal: van begin tot begrip

 

In 2007 opende ik, Hans Bruinsma, de deuren van mijn beddenspeciaalzaak aan de Eekboerstraat 71 te Oldenzaal. Met de nodige kennis en ervaring op zak koos ik een duurzame strategie; een kwalitatief hoogwaardig assortiment, interne scholing voor familie- en teamleden, een lange termijn visie, eerlijke adviezen en met name veel tijd en aandacht voor onze gasten.

 

12,5 jaar na dato is Slaapspecialist Oldenzaal uitgegroeid tot een begrip in de regio en tevens een heus familiebedrijf. Ik word namelijk vergezeld door mijn vrouw Elly, zoon Robin en dochter Chantal die gaandeweg zonder enig aandringen instapten. “Het belangrijkste is dat iedereen doet waar hij of zij blij van wordt. Dat is onze kracht.” zei en zegt mijn vrouw Elly altijd.

 

En dat geldt niet alleen voor familieleden, want het team is groter dan ons gezin met ook Francis en Jeannette al jarenlang aan boord. Alle teamleden vullen elkaar perfect aan met diverse expertises en interesses. Een perfecte combinatie van werklust, productkennis, innovatieve ideeën en traditionele inzichten. We houden van ons vak en dragen onze kennis graag aan u over.

Experts in slaapcomfort

Bedreven vakmensen

 

Met een ongekende passie voor het vak maken onze adviseurs slaapgenot tot een heuse wetenschap. Zo verdiepen wij ons constant in de ontwikkelingen binnen ons vakgebied en de technieken die worden gebruikt bij de productie van onze matrassen. En voor iedere bezoeker van onze showroom wordt desgewenst alles uit de kast getrokken. Onze 3D-bodyscan vertelt u precies welke matras het best past bij uw lichaam en alle soorten & formaten kunnen naar hartenlust uitgeprobeerd worden.

 

Diverse systemen, stalen, kussens en beddengoed worden gepresenteerd en op maat samengesteld. Dat mag in onze optiek van iedere beddenspecialist verwacht worden. Een mens spendeert immers circa een derde van zijn of haar leven op bed! Daarom staan bij al onze aankoopbegeleidingen ook niet de bedden maar de nachtrust centraal. Zo krijgen wij ook regelmatig het goedbedoelde verwijt dat wij onze bezoekers niet altijd adviseren wat zij willen, maar wat zij nodig hebben.

Onze slaapspecialisten op een rijtje:

null

Hans Bruinsma

null

Elly Bruinsma

null

Robin Bruinsma

null

Chantal Bruinsma

null

Francis Wessing

null

Jeannette Schutte

null

Bezorger(s)

Eigen bezorgteam