Waterbed kopen? Laat u goed adviseren over:

Comfortabele Akva waterbedden

Waterbedden

 

Het grootste voordeel van een waterbed is haar adaptief vermogen. Een waterbed past zich namelijk altijd aan op de vormen van uw lichaam. Hierdoor wordt de druk op uw lichaam en op het bed evenredig verdeeld. Bovendien verandert de vorm van uw matras niet, waardoor u door de jaren heen hetzelfde level van comfort behoudt.

 

De leverancier van onze waterbedden heeft de waterlelie als bedrijfslogo gekozen. Want hoewel deze planten met hun wortels stevig in de bodem zijn verankerd, zijn ze toch enorm flexibel en bestand tegen weer en wind. De waterlelie belichaamt hiermee de waarden van een Akva waterbed: natuurlijkheid, flexibiliteit en een hoogwaardige kwaliteit.

Waterbed kopen? Slaapspecialist Oldenzaal!
Luxe bedden betaalbaar? Bezoek Slaapspecialist Oldenzaal!
Akva waterbed kopen? Slaapspecialist Oldenzaal!

Type waterbedden & verschillen:

Waterbed kopen? De Akva Soft bij De Slaapspecialist bijvoorbeeld?

Akva Soft

 

Van buiten traditie, van binnen innovatie. Binnen de SOFT-Q gaat een nieuwe frametechniek schuil, die een recht gesneden schuimkuip en daardoor een groter ligoppervlak mogelijk maakt. Het model is hierdoor zeer stabiel en heeft een comfortabele zitrand. Hij is uiterst geschikt voor inbouw in bestaande bedframes en minstens zo geschikt voor een vrije opstelling met hoofdeinde.

Waterbed kopen? De Akva Vega bij De Slaapspecialist bijvoorbeeld?

Akva Vega

 

Duidelijke lijnen. Het bedsysteem VEGA, ontworpen door de designer Per Weiss, springt in het oog door de moderne lijnvoering en het tijdloze design. De geraffineerde combinatie van leder en het onderstel van verchroomde stalen buizen verleent VEGA een eenvoudige en stijlvolle uitstraling. Terwijl u geniet van uw welverdiende rust worden associaties gewekt met luxe lofts in New York.

waterbed kopen? De Akva Hybrid High bij Slaapspecialist Oldenzaal bijvoorbeeld!

Akva Hybrid High

 

Van buiten een modern boxspring-design, van binnen puur slaapcomfort. De hoge instap en de volumineuze matras van HYBRID HIGH geven je de ruimte om te dromen. De watermatras strekt zich zonder extra softframe helemaal uit tot aan het hoofdeinde en vormt op deze manier een ligoppervlak dat 7 cm langer is dan gebruikelijk. Prettig voor extra ligcomfort of voor degenen die op grote voet willen leven.

Waterbed kopen? De Akva Deco bij De Slaapspecialist bijvoorbeeld?

Akva Deco

 

U zou zo gaan liggen. Bedsysteem DECO biedt niet alleen een ontspannende nachtrust, maar ook iets voor het oog. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt en perfect verwerkt tot in het kleinste detail. Met zijn stabiele frame van massief hout en talrijke designmogelijkheden biedt dit model pure luxe voor alle zintuigen.

Waterbed kopen? De Akva Mira bij De Slaapspecialist bijvoorbeeld?

Akva Mira

 

Slapen als een farao. Net boven de grond troont het pyramide-achtige bedsysteem MIRA. Het nodigt uit tot een koninklijke slaapervaring. Het beklede frame heeft namelijk niet alleen een comfortabele zitrand, maar is ook zo stabiel gebouwd dat hij een hardside waterbed kan ondersteunen. Daarbij biedt het u maximaal ligcomfort door de grootst mogelijke drukontlasting.

waterbed kopen? De Akva Lyra bij Slaapspecialist Oldenzaal bijvoorbeeld!

Akva Lyra

 

De jonge en jeugdige LYRA verenigt een helder design met onmiskenbaar ligcomfort. Dit bed is bovendien zeer geschikt voor kleinere slaapkamers. Het combineert het onvervalste slaapcomfort van de oorspronkelijke waterbedden met moderne techniek en een geometrisch & jeugdig design met heldere lijnvoering. Wie op zoek is naar een waterbed in zijn puurste vorm vindt hier wat hij zoekt.

Waterbed kopen? De Akva Allround bij De Slaapspecialist bijvoorbeeld?

Akva Allround

 

Veelzijdig op hoog niveau. Het model ALLROUND verenigt de sterke punten van de bestaande waterbedsystemen. Bij de Q-uitvoering maakt een uniek en beweeglijk softframe een makkelijke in- en uitstap mogelijk. Voeten- en hoofdeinde zijn verkort voor een langer en veelzijdig aan te passen ligoppervlak; in vergelijking met de standaardmodellen.

waterbed kopen? De Akva Boxbed bij Slaapspecialist Oldenzaal bijvoorbeeld!

Akva Boxbed

 

Hoge instap, meer comfort. Het bedsysteem BOXBED breidt het traditionele boxspring-design uit met een comfortabele instaphoogte van bijna 60 cm en het niet te evenaren comfort van een watermatras. De volumineuze matras verzekert u van een optimale nachtrust. De poten van massief gebeitst beukenhout en het Olympus hoofdeinde maken de moderne uitstraling helemaal af.

Benieuwd of een waterbed iets voor u is?

Kom gerust eens vrijblijvend proefliggen in onze showroom!