Boxsprings

Boxspring kopen? Laat u goed adviseren over onze:

Comfortabele boxsprings in alle soorten & maten

Een boxspring kopen bij de slaapspecialist

is investeren in een goede nachtrust.

 

De boxspring is de meest populaire beddensoort van Nederland. Uit cijfers van diverse beddenspecialisten blijkt dat tegenwoordig zo’n 7 op de 10 van de verkochte bedden een boxspring-combinatie is. Gaat ook u een boxspring kopen? Dan is het u waarschijnlijk al opgevallen dat ze u in iedere willekeurige beddenfolder om de oren vliegen.

 

Helaas zien we door de populariteit van de boxspring ook een steeds groter wordende verschuiving naar laag geprijsde boxsprings. Veelal wordt er in deze gevallen bespaard op materiaalkosten en ingeleverd op kwaliteit. In onze optiek wordt daarmee het belang van een goede nachtrust echter tekort gedaan. Een mens spendeert immers circa een derde van haar of zijn leven op bed. We hopen daarom van harte dat u de aanschaf van een goede boxspring als een duurzame en gezonde investering ziet.

Boxspring kopen? Slaapspecialist Oldenzaal!
Luxe bedden betaalbaar? Bezoek Slaapspecialist Oldenzaal!

Boxspring kopen? Laat u goed adviseren over onze:

Comfortabele boxsprings in alle soorten & maten

Boxspring kopen? Slaapspecialist Oldenzaal!

Wat is een boxspring eigenlijk?

 

Vrij vertaald, is een boxspring “een bak met springveren”.  Een boxspring vormt de basis van een goed ondersteunend slaapsysteem. Geplaatst op een solide  drager om de elasticiteit van de veren maximaal te benutten, met aan de buitenkant een schuimrand. Hierdoor ervaart u niet alleen in het midden, maar ook aan de zijkanten een soepel ligcomfort.

 

De correcte benaming voor deze beddensoort is eigenlijk “boxspring-combinatie”. De boxspring zelf betreft namelijk alleen de bedbodem. Het onderstel op pootjes, de matras en een eventuele topmatras vormen gezamenlijk het complete bed, oftewel boxspring-combinatie. Desgewenst nog uit te breiden met een voet- en/of hoofdboard.

 

De boxspring wordt om verschillende redenen geprezen. Uiteraard vanwege het comfort van meerdere flexibele lagen op elkaar, maar ook het massieve uiterlijk wordt door veel mensen gewaardeerd. We nodigen u uit zelf een oordeel te komen vellen in onze showroom; waar u onder andere diverse boxsprings van de best verkochte merken van Nederland vindt.

Het verschil in boxsprings

Bonellveren vs. pocketveren

 

Wij onderscheiden in grote lijnen twee verschillende boxspringsbodems: de boxspring met bonellveren en die met pocketveren.

 

Pocketveren zijn individueel verpakt in zakjes, zodat elke veer apart kan bewegen. Bonellveren zijn met een metalen draad verbonden en bieden daardoor minder comfort en een kortere levensduur.

 

Mocht u meer advies willen, kom dan gerust langs in onze showroom en vraag onze experts om hun vakkundige inzicht en uitgebreide beddenkennis.

Boxsprings_bonel_doorsnede

Een voorbeeld van bonellveren

Bonellveer boxspring kopen
Boxsprings_pocket_doorsnede

Een voorbeeld van pocketveren

Pocketveer boxspring kopen
Boxspring met matras op maat
Boxspring kopen? Slaapspecialist!

Boxspring met matras op maat

 

Ieder lichaam is anders en ieder mens heeft zijn of haar eigen voorkeur qua slaaphouding. Bent u buikslaper of valt u liever op uw zij of liggend op uw rug in slaap? Al deze factoren spelen mee bij de keuze voor een matras.

 

Om deze reden heeft Perzona de matras op maat bedacht. Dankzij hun geavanceerde 3D-bodyscan kunnen wij in onze showroom opmeten hoe uw ideale matras moet worden opgebouwd. Een voorbeeld hiervan ziet u in de afbeelding hiernaast.

 

We meten uw lichaam graag eens vrijblijvend op om vervolgens gezamenlijk de mogelijkheden van een op maat gemaakt matras te bespreken.

Bedden van Jensen bij Slaapspecialist Oldenzaal
Avek slaapcomfort bij dé beddenspeciaalzaak van Twente!
Velda matrassen | Slaapspecialist Oldenzaal
Eastborn bedden | Slaapspecialist Oldenzaal
Op maat gemaakte bedden van Perzona
Kwaliteitsbedden van Pullman bij Slaapspecialist Oldenzaal
Hamilton sfeer
HILD1604_Energy maathoudend_sfeer_verstelbaar_lrmodel
HILD1604_Energy oversized_sfeer_lrmodel
Mandurah_sfeer